Pakistan

Pakistan vizesi için gerekli bilgiler

Pakistan

1- BORDO (Normal)  pasaportlardan vize istenmektedir.
2- YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve SİYAH (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.
3- Lütfen Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün imzalı ve pasaport temdit süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
4- Pakistan Başkonsolosluğu tüm vize müracaatlarını pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri 10.00-12.00 saatleri arasında kabul etmektedir.Vize ücretinin konsoloslukça  verilen makbuz ile beraber  Habib Bank’a yatırılması ve dekontun pasaport tesliminde ibraz  edilmesi gerekmektedir. Başvurular 1-2 iş gününde sonuçlanmaktadır.

Şirket Ortakları – Tüccar ve Sanayiciler İçin İstenilen Evraklar(TİCARİ VİZE)

En az 6 aylık geçerli Pasaport 
Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet biometrik fotoğraf
Şirketin antetli kağıdına gidiş amacını belirten kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış dilekçe
İmza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)
Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası-son 3 ay tarihli)
Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)
Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Davetiye (Pakistan’daki görüşmeye gidilecek olan firmadan,Pakistan’daki ticaret odasından onaylı davetiye gerekmektedir)

SSK’ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı) İçin İstenilen Evraklar

En az 6 aylık geçerli Pasaport 
Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet biometrik fotoğraf
Şirketin antetli kağıdına  gidiş amacını belirten kaşeli ve imza yetkilisi  tarafından imzalanmış dilekçe
İmza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)
Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)
Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)
Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi
Davetiye (Pakistan’daki görüşmeye gidilecek olan firmadan,Pakistan’daki ticaret odasından onaylı davetiye gerekmektedir.)