Rusya

Rusya vizesi için gerekli bilgiler

Rusya

1- BORDO (Normal)  YEŞİL (Hususi)  ve GRİ (Hizmet) pasaportlara vize uygulanmaktadır.
2- SİYAH (Diplomatik) tüm T.C pasaportlarına vize uygulanmamaktadır.
3- Rusya' ya seyahat edecek olan yolcular bu ülkeye ziyaretlerinde her girişte kesintisiz ve bir defada en fazla 30 gün kalabilirler. Rusya'ya 30 günü aşan Eğitim ve İş amaçlı (Ticari) seyehatlere uygun vizelerin sağlanmasını öngören eski giriş düzeni uygulanacak ve vizeler UFMS  RF (Rusya Federasyonu Göçmen servisi Genel Müdürlüğü) tarafından çıkarılmış geçerli
4- Rusya' ya seyahat edecek olan yolcular bu ülkeye ziyaretlerinde her girişte kesintisiz ve bir defada en fazla 30 gün kalabilirler.Toplam olarak ise 6 Ay (180 gün) süre içindeise en fazla 3 Ay (90 gün) kalınabilecektir.Rusya'ya 30 günü aşan Eğitim ve İş amaçlı (Ticari) seyehatlere uygun vizelerin sağlanmasını öngören eski giriş düzeni uygulanacak ve vizeler UFMS  RF (Rusya Federasyonu Göçmen servisi Genel Müdürlüğü) tarafından çıkarılmış  geçerli
davetiyelerin Orjinalleri esasında verilmektedir.
5- Sınır kapılarında pasaport polisi tarafından istenebileceği ihtimaline karşı  gidiş-dönüş uçak bileti-Otel rezervasyonu-var ise davetiye ve mali durumunuz ile ilgili belgeleri (Kredi kartı--Döviz vs) mutlaka yanınızda bulundurmanızı önemle  hatırlatırız.

Gerekli Evraklar
- En az 6 ay geçerliliği olan Pasaport
- Otel - Uçak Rezervasyonları
- Kimlik Fotokopisi
- 2 adet yeni çekilmiş biometrik fotoğraf
- Yolcunun İş Adresi, Ev Adresi, İşteki Görevi, Cep Telefonu,