Vietnam

Vietnam

www.hizlivizeal.com Tüm Konsolosluklara  sizin adınıza vize başvurularınızı yapmaya yetkilidir.

1.    BORDO (Normal) pasaportlara vize uygulanmaktadır.
2.    (YEŞİL (Hususi),GRİ (Hizmet) ve SİYAH (Diplomatik) pasaportlardan vize istenmemektir.
3.    Lütfen Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün imzalı olmasına ve mutlaka boş vize sayfasının bulunmasına pasaport temdit süresinin ise en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
4.    Vize başvuru formları Çince ve Türkçe olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak - okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı; mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
5.    Vietnam Büyükelçiliği tüm vize müracaatlarını Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10.00 - 12.00 saatleri kabul etmekte ve başvurular 4-5 iş gününde sonuçlanmaktadır. Vietnam Büyükelçiliğinde Expres vize uygulaması olup belli bir ücret farkı ödenmesi durumunda vize başvurusunun olduğu günde verilebilmektedir.
 

Şirket Ortakları, Tüccar ve Sanayiciler İçin İstenilen Evraklar

En az 6 aylık geçerli Pasaport 
Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet normal vesikalık resim
Şirketin antetli kağıdına  gidiş amacını belirten  kaşeli ve imza yetkilisi  tarafından imzalanmış İngilizce dilekçe
İmza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)
Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)
Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)
Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
Ticari gidecekler için Davetiye (C1 veya B1 Belgesi)
Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) 
T.C  Kimlik numarası  yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

SSK’ya Bağlı Çalışanlar (Maaşlı) İçin İstenilen Evraklar

En az 6 aylık geçerli Pasaport 
Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet normal vesikalık resim. 
Şirketin antetli kağıdına  gidiş amacını belirten kaşeli ve imza yetkilisi  tarafından imzalanmış İngilizce dilekçe
İmza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)
Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)
Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)
Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi
Ticari gidecekler için Davetiye (C1 veya B1 Belgesi)
SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden SSK işe  giriş bildirgesini temin etmelidir.)
Maaş Bordrosu (son 3 ay)
SSK’lı Hizmet Dökümü
Banka hesap cüzdanları fotokopileri(güncel tarihli -hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) 
T.C  Kimlik numarası  yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

Emekliler İçin İstenilen Evraklar

En az 6 aylık geçerli Pasaport
Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal  vesikalık resim
Vietnam Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
Emeklilik cüzdanının veya kartının  fotokopisi
Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya banka cüzdanının fotokopisi (Aldığı net maaş miktarını gösteriyor olmalı)
Var ise Turistik Davetiye
Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  
T.C  Kimlik numarası  yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi
 

Öğrenciler İçin İstenilen Evraklar

En az 6 aylık geçerli Pasaport
Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal vesikalık resim
Ebeveynler tarafından imzalı Vietnam Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
Muvafakatname; Konsolosluk tek başına yada Anne – Babadan herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için, noter onaylı  muvafakatname istemektedir.
Ebeveyn’lere ait iş evrakları
Banka hesap cüzdanları fotokopileri(güncel tarihli -hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
T.C  Kimlik numarası  yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi